Продавець Магазин жіночого одягу "Стрекоза" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2501 відгук
ул. Базовая 17, Одеса, Україна
Додати відгук
Інтернет-магазин жіночого одягу "Стрекоза"
+380 (95) 593-29-44
+380 (96) 467-19-89

Літні сукні 2016 року

Літні сукні 2016 року

У 2016 році літня мода дивує креативним підходом. Створюючи сукні, дизайнери починають з милого ретро і закінчують зухвалими інноваційними рішеннями. У цьому сезоні кожна дівчина може виглядати карколомно. Сьогодні магазин недорогих суконь та іншої жіночого одягу «Стрекоза» розповість вам про найцікавіші тренди 2016 року.

Кольори

сукні для літаЛідерами є кораловий, індиго і бургундія. Кораловий залишається актуальною вже не один сезон. Слідом ідуть чорний і злегка тонований білий. Замикають список лідерів пастельні тони.

Також жіночі літні сукні 2016 року можуть бути горчичными, лимонними, персиковими, рожевими, ніжно-бузковими. Досить актуальні колір морської глини та виварених джинсів, відтінки бронзи і міді.

Принти

У цьому сезоні модний жіночий одяг дивує ігноруванням квіткових мотивів і фентезійної тематики. Також з модних колекцій зникли цифри і написи. В тренді смужка — переважно вертикальне та діагональне. Вона добре підкреслює достоїнства фігури і приховує недоліки.

Актуальною є і клітина. Цей принт виглядає ефектно, але дівчатам з пишними формами необхідно виявляти з ним обережність.

Фасони

сукні 2016

В цьому році вони неймовірно різноманітні. Летять і хвилясті наряди так само актуальні, як злегка епатажні. Проте всі фасони літніх суконь 2016 року можна охарактеризувати одним словом — свобода. Стиль «мілітарі» вже не в тренді.

В цьому році максі — саме максі, а не «між серединою гомілки і щиколоткой». Що стосується міні, то актуальна довжина до середини стегна і на долоню вище коліна. Також в моді асиметрична довжина.

Модні моделі літніх суконь 2016 року дивують і різноманітністю рішень для плечей. Актуальні та широкі і вузькі, і реглан, і американська пройма. Повернувся і оверсайз — речі на 1-2 розміри більше необхідного.

Вечірні сукні

літні вечірні сукні 2016

Сезон вечірок під відкритим небом диктує свій стиль. У тренді яскраві, епатажні міні з простим А-образним силуетом.

Літні вечірні сукні 2016 року ефектно виглядають за рахунок колірних рішень і фактур. Ви можете дозволити собі все — від ніжних мережив до наряду, повністю покритого великими пайєтками. Один з найбільш актуальних варіантів декору — принти з репродукціями картин.

Повсякденні і вечірні сукні на будь-який смак ви знайдете в магазині «Стрекоза». Також тут можна купити спортивний костюм, футболки, сорочки і не тільки.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner